Sportberichten


Plaatsing  
 
03-02-2017  

Europese vlag op Oranjeshirt?

 

BRUSSEL (B) – Er is veel te doen in het Europees parlement over afgevaardigden die ‘vriendjes’ een functie op papier geven om maar goed te kunnen cashen of zich met onzinnige regelgeving bezighouden. Verschillende afgevaardigden moeten fors terugbetalen om het onrechtmatig verkregen geld in de kas te laten terugstromen van de Europese Unie. Onder hen o.a. de Franse afgevaardigde Marie le Pen en de Brit Nigel Farage die beiden niets liever willen dan dat de Europese Unie uiteen valt terwijl de Europese Unie toch een economisch machtsblok in de wereld is dankzij die unie.

Europarlementariër Costa is de weg kwijt
Europese afgevaardigden begrijpen niet of willen niet begrijpen dat zij zich met belangrijke zaken bezig moeten houden in aller Europees belang. Dat heeft ook de Italiaanse Europarlementariër Silvia Costa (68) nog niet begrepen. Zij lanceerde een niet- bindende motie om de shirts van nationale sportteams te voorzien van de Europese vlag naast het nationale symbool.
Minister Schippers (Sport) is er helemaal klaar mee. ‘Volgens mij zijn er wel belangrijkere zaken in Europa’, aldus de minister.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina