Sportberichten


Plaatsing  
 
27-01-2017  

Peterson naar Heracles, Van Mieghem verhuurd

 

ALMELO – Met het aantrekken van Kristoffer Peterson (22) heeft Heracles Almelo een talentvolle aanvaller aangetrokken. De Zweed ging op 16-jarige leeftijd van Sävedalens IF naar Liverpool werd uitgeleend aan Tranmere Rovers en verkaste in 2014 naar Fc Utrecht. Hij maakte de winnende treffer tegen Sparta, viel in tegen Ajax en miste in de beker tegen Cambuur een penalty. Voor het nationale Zweedse team onder 21 speelde hij vijf wedstrijden. “We hebben met Kristoffer een prima aanvaller vastgelegd. Hij is zeer talentvol, wij zien in hem een directe versterking voor onze selectie”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma die Peterson voor 2,5 jaar vastlegde.

Fc Twente lonkt naar Darri
Daar staat tegenover dat Heracles Almelo mogelijk aan het eind van het lopende seizoen Brahim Darri de poort uit ziet wandelen. Zijn contract loopt in de zomer af en bij Fc Twente is serieuze belangstelling. Darri kwam in 2014 over van Vitesse, leek dit jaar van vaste waarde te worden tot een hamstringblessure roet in het eten gooide. Darri heeft inmiddels de training hervat. 

Daryl van Mieghem op huurbasis naar De Graafschap
Heracles Almelo verhuurt Daryl van Mieghem voor de rest van het seizoen aan De Graafschap. De 27-jarige aanvaller maakt per direct de overstap naar Doetinchem. Van Mieghem keerde afgelopen zomer terug in Almelo, hij kwam dit seizoen 9 keer in actie (2 treffers). “Daryl moet op zijn leeftijd wekelijks spelen en dat kan bij De Graafschap”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. “Uiteraard blijven wij Daryl op de voet volgen, we wensen hem veel succes toe.” De verbintenis van Van Mieghem in Almelo loopt tot medio 2018.

Archief
Terug naar vorige pagina