Sportberichten


Plaatsing  
 
15-01-2017  

Groninger Kram wint 12e Winterloop Almelo

 

ALMELO – De Groninger Maurice Kram wist de 10 km van de 12e Winterloop in het Almelose Schelfhorstpark op zijn naam te schrijven. Hij passeerde de meet in 38 minuten en 20 seconden. Chris Rikhof (Almelo) en Martijn Kolkman (Vriezenveen) gingen met ruim 2 minuten achterstand als tweede en derde over de finish.
De Almelose Annemieke Buijs won bij de vrouwen in een tijd van 50 minuten en 3 seconden. Daarachter volgden Eveline Lenferink (Almelo) en Helga Lammers (Vriezenveen).

De 6 km kwam op naam van de Almeloër Bart Faassen (13) in een tijd van 24 minuten en 2 seconden. Hier volgden Tim Hendriks (28)(Geesteren) en Jan-Hendrik Kollen (50)(Almelo) als tweede en derde. Bij de vrouwen waren de eerste drie plaatsen een regionale aangelegenheid  met respectievelijk Fallon Siwes (29:21), Maureen Kassies (29:25) en Elke Tijhuis (30:39).

Bij de 4 km eindigden de Hengelose broers Kevin Voss en Mike Voss als eerste en derde. Robin Steentjes uit Enter wist zich als tweede daar tussen te wringen. De tijd van winnaar Kevin Voss was 14 minuten en 55 seconden.
Leonie Brummer uit Groningen ging als vierde over de meet en was de snelste dame in een tijd van 17 minuten en 28 seconden. Haar volgden Isabel Schiphorst en Mandy Krul beiden uit Almelo.

Daen Bonthuis uit Deventer liep in 8 minuten en 27 seconden het snelst de 2 km. Hem volgden Sil Kremer en Daniël Maag beiden uit Almelo.
Bij de meisjes was Lisanne Beunk uit Almelo het snelst met een tijd van 10 minuten en 18 seconden. Als tweede en derde volgden respectievelijk Liv Huisinga (Hardenberg) en Kyra Leijsen (Almelo).

Complete uitslagenlijsten: 10 km, 6 km, 4 km. 2 km.

Fotoreportage: Jan Bril

Fotoreportage (92 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina