Sportberichten


Plaatsing  
 
06-01-2017  

Heracles wint oefenpotje, contract trainer verlengd

 

EPE – Dit jaar geen buitenlands tripje voor de spelers van Heracles Almelo tijdens de winterstop. Trainer John Stegeman, die vandaag zijn contract met een jaar verlengde tot de zomer van 2018, gunde de spelers een langere ‘kerstpauze’ en zocht zijn toevlucht voor een trainingsstage in zijn ‘hometown’ Epe op de Veluwe.
Na enkele dagen stevige trainingsarbeid werd vanmiddag op het veld van Sv Epe geoefend tegen de ‘Superboeren’ uit Doetinchem. Heracles liet de openingsfase aan De Graafschap en het was El Jebli die zag dat doelman Castro zijn inzet uit de kruising ranselde. Nadat De Graafschap was ‘uitgeraasd’, zette Armenteros een een/tweetje op met Gosens waarna de spits keurig de 1-0 binnentikte. Hoogma kreeg kort voor de pauze de kans om de rust in te gaan met 2-0, maar zijn schot ging ‘naams-getrouw’ hoog over.

Ook na rust het betere spel door de Heraclieden. Kuwas bediende Duarte op maat maar zijn kopbal werd op de doellijn gekeerd door doelman Bednarek. Bruns mocht het met een vrije trap proberen maar diens inzet kon de Doetinchemse doelman niet echt verontrusten. Heracles kon het overwicht toch uitdrukken met een tweede doelpunt, maar had daar wel topscorer Armenteros voor nodig die de aanvalscombinatie doeltreffend afrondde. Pelupessy had nog een derde op de schoen. Hij zag zijn afstandsschot rakelings over het doel van de ‘Superboeren’ gaan, waardoor het toch 2-0 bleef.

Heracles Almelo – De Graafschap 2-0
(1-0)
35. Armenteros 1-0, 76. Armenteros 2-0.

Scheidsrechter: Dieperink.


OPSTELLINGEN
Heracles Almelo: Castro, Droste, Te Wierik, Hoogma, Gosens, Pelupessy, Bruns, Duarte, Kuwas, Armenteros, Van Mieghem.
De Graafschap: Bednarek, Will, Lammers (75. Diemers), Linthorst (46. Straalman), Driver, Diemers (46. Kaak), Smeets (75. Bannink), Bannink (46. Nieuwpoort), El Jebli (46. Van den Hurk), Parzyszek (75. El Jebli), Van Overbeek (75. Linthorst).

Fotoreportage: Harry Broeze
(volgt)

Archief
Terug naar vorige pagina