Sportberichten


Plaatsing  
 
22-12-2016  

Heracles wil door met trainer Stegeman


John Stegeman - foto: Harry Broeze
 

ALMELO – Heracles Almelo heeft aangekondigd het contract met trainer John Stegeman te willen verlengen. Over de contractduur doet de Almelose eredivisionist nog geen mededeling. Stegeman kwam als onervaren trainer in 2014 als opvolger van de ontslagen Jan de Jonge en deed het boven verwachting met plaatsing voor Europees voetbal als hoogtepunt.

De aankondiging van Heracles kwam voor velen als een verrassing. Al half november circuleerde in de wandelgangen van het Polman Stadion de naam van Art Langeler als nieuwe trainer per seizoen 2017/2018 evenals een tweede wissel in de trainersstaf. Toen Langeler zelf bekend maakte in de zomer van 2017 te stoppen als hoofd opleidingen bij landskampioen PSV, leek dat de bevestiging. Heracles Almelo maakt nu aan de geruchten een eind door publiekelijk te maken toch door te willen met Stegeman. De afrondingvan de overeenkomst moet in de komende weken haar beslag krijgen.
Langeler op zijn beurt, wordt in het geruchtencircuit nu genoemd als kandidaat bij zijn vroegere club PEC Zwolle die hij in 2012 kampioen maakte van de eerste divisie. Ron Jans (58) zou na drie seizoenen bij de Zwolse club toe zijn aan een ‘sabbatical year’ maar wil wel door in het betaald voetbal, waarbij het team van collega’s belangrijker is dan een dik salaris.

Archief
Terug naar vorige pagina