Sportberichten


Plaatsing  
 
21-12-2016  

Data-wijzigingen wedstrijden Heracles Almelo

 

ALMELO - Twee wedstrijden van Heracles Almelo in het restant van de competitie zijn een dag vervroegd. Heracles Almelo – Excelsior is verplaatst van zondag 19 februari naar zaterdag 18 februari. De aftrap van dit duel is om 19.45 uur. De wedstrijd Sparta Rotterdam – Heracles Almelo, aanvankelijk gepland op zondag 19 maart, wordt gespeeld op zaterdag 18 maart om 20.45 uur.

Vrije verkoop thuiswedstrijden in tweede seizoenshelft

Voor alle thuiswedstrijden die Heracles Almelo speelt in de tweede seizoenshelft geldt vrije verkoop. Voetballiefhebbers hebben dan ook geen clubcard nodig om kaarten aan te schaffen voor wedstrijden in het Polman Stadion in 2017. Heracles Almelo trapt de tweede seizoenshelft op zaterdag 14 januari in eigen huis af tegen FC Groningen. Kaarten voor alle thuiswedstrijden van Heracles Almelo voor het restant van de competitie zijn vanaf nu te koop in de FanServiceShop in het Polman Stadion en op www.heracles.nl.

Brahim Darri uitgeschakeld door gescheurde hamstring
<< Brahim Darri heeft in de wedstrijd tegen PEC Zwolle van afgelopen speelronde zijn hamstring gescheurd, zo blijkt uit onderzoek. De aanvaller moest door zijn blessure na een klein half uur het veld verlaten. Voor het herstel van een gescheurde hamstring staat gemiddeld zes weken.

Archief
Terug naar vorige pagina