Sportberichten


Plaatsing  
 
01-12-2016  

Eurosped Volley Europees in IISPA Almelo

 

ALMELO – De ‘meiden’ van Eurosped Volley zijn verrassend goed bezig in de vaderlandse eredivisie. Coach Jan Berendsen zag heel wat nieuwe speelsters naar Almelo komen en is erin geslaagd het team aardig aan het draaien te krijgen.
Als enige Nederlandse eredivisieclub speelt de bekerwinnaar van het vorige seizoen ook Europees en wel woensdag 14 december om 20:00 uur in de Twentse topsporthal IISPA te Almelo tegen het Tsjechische VK UP Olomouc.

UP Olomouc is het universiteitsteam van de stad Olomouc in het Oosten van Tsjechië. Het team is vorig jaar tweede geworden in de sterke Tsjechische competitie en staat in de lopende competitie wederom op de tweede plaats.

De wedstrijd tegen VK UP Olomouc is de eerste wedstrijd in het hoofdtoernooi van de CEV-cup. Een week later wordt de return gespeeld in Olomouc voor een plek in de 1/16 finale.

In tegenstelling tot vorig seizoen is er voor de verliezende partij geen vervolg in de Challenge-cup. Er is het team van Eurosped dan ook veel aan gelegen om een goed resultaat neer te zetten. Speelsters en staf hopen dan ook op een volle IISPA met fanatieke supporters die het team helpen bij de zware strijd tegen het topteam uit Tsjechië.

Eurosped Volley Almelo - VK UP Olomouc

Woensdag 14 december, 20.00 uur – IISPA Almelo

Entree
Volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar: € 5,00
Kinderen tot 14 jaar: € 3,50
Seizoenkaarthouders betalen € 4,00
De zaal is 1 uur voor aanvang van de wedstrijd geopend.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina