Sportberichten


Plaatsing  
 
18-08-2016  

Duarte terug en record seizoenkaarten Heracles

 

ALMELO – Heracles Almelo heeft een mogelijke verkoop van middenvelder Ilias Bel Hassani niet afgewacht en zich verzekert van de terugkeer van Lerin Duarte. Voor Bel Hassani bestaat nog belangstelling uit Turkije en mogelijk Duitsland. Italië wordt het zeker niet omdat beide clubs er niet uitkomen.
Toch gaat Heracles Almelo er nog vanuit dat Bel Hassani nog vertrekt. Mede reden om Lerin Duarte weer terug te halen, nu hij bij Ajax op een zijspoor is geraakt. Duarte verbrak op eigen initiatief de overeenkomst met Ajax en wil bij Heracles opnieuw laten zien dat hij wel degelijk kan voetballen. In de verhuurperiodes bij Heerenveen en NAC ging hem dat minder af. In zijn periode bij Ajax werd Duarte door Louis van Gaal nog wel geselecteerd voor het nationale elftal op een trip in Azië, maar tot een debuut kwam het niet.
Heracles Almelo heeft er echter vertrouwen in dat Duarte zijn focus weer op voetballen kan leggen en gaf hem een 3-jarig contract.
De thuiswedstrijd tegen Feijenoord zondag a.s. komt wellicht nog te vroeg voor Lerin Duarte. Feijenoord zal het tegen Heracles wel zonder  Eljero Elia moeten doen. De 29-voudig international raakte in de wedstrijd tegen Heerenveen geblesseerd en staat mogelijk zes weken buitenspel.

Recordaantal jaarkaarten
Tegen Feijenoord staat er zondag mogelijk een recordaantal seizoenkaarthouders in het Polman Stadion. Voor het eerst in de historie bereikte Heracles de verkoop van 7000 seizoenkaarthouders op de reguliere publiekstribunes. Daar zitten de jaarkaarthouders van de Business Club-tribune niet bij. Liefs 90 procent verlengde de jaarkaart. Er zijn nog jaarkaarten te koop en wie snel is, kan daarvan nog tegen Feijenoord genieten of mogelijk de volgende tegenstanders Ajax en Fc Twente. De goedkoopste jaarkaart kost 149 euro, het laagste tarief in de eredivisie.

Klik hier voor informatie seizoenkaarten.

Archief
Terug naar vorige pagina