Sportberichten


Plaatsing  
 
21-07-2016  

Open dag Heracles Almelo op zondag 24 juli

 

ALMELO - Zondag 24 juli is de jaarlijkse open dag bij Heracles Almelo. Het evenement wordt georganiseerd i.s.m. het Sportbedrijf Almelo met tal van activiteiten in en rond het Polman stadion en de topsporthal ISSPA. Uiteraard is er voor jong en oud genoeg te zien, te doen en te beleven. Vanaf 12.00 uur is het terrein geopend en is iedereen van harte welkom.

Familieplein
Op het familieplein voor het stadion zijn veel verschillende activiteiten te doen voor jong en oud. Voetballen in een pannakooi, een hindernisbaan bedwingen of de scream machine voor de jongeren. Voor het hoofdpodium kun je, eventueel vanaf het gezellige terras, verschillende (dans)demonstraties bekijken van Almelose talenten. Deze middag wordt ook de nieuwe spelersbus gepresenteerd. Eveneens vallen de grote luchtballonnen van Asito goed op. Loop ín de luchtballon voor een uniek beeld of ga samen met de spelers op de foto voor de grote zuil. Of strijd tegen een directe tegenstander in de racesimulator van Huiskes Kokkeler voor de beste tijd.

Supportersplein
Naast het stadion (zijde FanServiceShop) vind je het supportersplein. Hart voor Heracles heeft hier een gezellig terras, kun je testen hoe lang je op de voetbalrodeo blijft zitten, en Black White Army heeft een eigen kraam met merchandise. Het sfeerteam via BiancoNero gaat samen met de jeugdige bezoekers banners (kleine spandoeken) maken!

In het Polman Stadion
In het stadion is een OldStarstoernooi te zien. Later op de middag vind de spelerspresentatie plaats in het Polman Stadion, waarbij de selectie van het nieuwe seizoen aan de bezoekers wordt voorgesteld. Het veldprogramma wordt afgesloten met een clinic minisoccerbal, speciaal voor de allerjongste fans.

Nieuwe wedstrijdkleding te koop
Vanaf de open dag is de nieuwe wedstrijdkleding te koop. Het nieuwe wedstrijdshirt, waar het logo van onze nieuwe hoofdsponsor Asito duidelijk op prijkt, kun je deze dag gelijk laten bedrukken. Je ontvangt dan gelijk een voucher die je kunt inleveren bij de stand van Asito, waarbij je een gratis consumptiebon ontvangt.

Parkeerinformatie
Bezoekers die met de auto komen, kunnen deze tijdens de open dag gratis parkeren bij het ZGT en bij de Wielerbaan (aangegeven met P4) achter de IISPA. Uiteraard is het ook mogelijk om met de fiets te komen. Deze kunnen aan de zijkant van de IISPA gestald worden.

Tijd             Event
12.00 uur    Start programma hoofdpodium met de dj’s André en André
12.30 uur    Start toernooi OldStars in het stadion
13.30 uur    Aankomst nieuwe spelersbus met de gehele selectie
13.40 uur    Onthulling doek aan stadion
13.45 uur    Demonstratie dansschool Inner All voor het podium
14.00 uur    Optreden DJ B-Wess
14.30 uur    Einde toernooi OldStars
14.45 uur    Demonstratie dansschool LaStesa Entertainment in het stadion
15.00 uur    Freestyle demonstratie in het stadion
15.00 uur    Spelerspresentatie in het stadion
15.45 uur    Start minisoccerbal in het stadion
15.45 uur    Demonstratie dansschool Kaliber voor het podium
17.00  uur    Open dag ten einde

Archief
Terug naar vorige pagina