Sportberichten


Plaatsing  
 
30-06-2016  

Heracles oefent vier keer dicht bij huis

 

ALMELO – Traditioneel begint Heracles Almelo haar eerste oefenwedstrijd voor het nieuwe seizoen met het Almelo’s Feestje tegen een amateurselectie van Almelose clubs. De wedstrijd wordt zaterdag 2 juli gespeeld om 14.30 uur op de ‘Heilige Grond’ aan de Bornsestraat waar AVC Heracles al sinds 1913 is gevestigd. De entree bedraagt 7,50 euro. Kinderen betalen 2,50 euro. De baten zijn bestemd voor het onderhoud van de monumentale Engelse houten tribune uit 1924.
Op dinsdag 5 juli gaat Heracles Almelo op bezoek bij buur Oranje Nassau vanwege de overlast tijdens de vernieuwbouw van het stadion. De wedstrijd begint om 19.00 uur en de entree bedraagt 7,50 euro. Kinderen tot 12 jaar en 65+ betalen 6,00 euro.
Op zaterdag 9 juli speelt Heracles Almelo bij het 100-jarige PH om 14.30 uur. De entreeprijzen zijn identiek aan het Almelo’s Feestje.
Serieuzer wordt het voor Heracles Almelo op zaterdag 23 juli. Dan spelen de Heraclieden in Vriezenveen op het veld van DOS’37 een oefenwedstrijd tegen het Spaanse Cordoba. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

< Nijverdaller Joey Pelupessy (23) heeft zijn contract met Heracles Almelo verlengt. De club legde de ‘stofzuiger’ op het middenveld vast tot de zomer van 2018. Het afgelopen seizoen speelde Pelupessy, die sinds 2014 verbonden is aan de Almelose club, alle wedstrijden voor de Heraclieden. “Hij is een belangrijke speler voor ons geworden, zowel op- als buiten het veld. We zijn dan ook zeer content dat hij nog minimaal twee jaar bij ons blijft”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma die zeer content is met de ontwikkeling van de Nijverdaller.

Archief
Terug naar vorige pagina