Sportberichten


Plaatsing  
 
16-06-2016  

Eurol hoofdsponsor Hellendoorn Rally


Dennis Kuipers is favoriet voor de eindzege in de Eurol Hellendoorn Rally 2016 maar zal ook rekening moeten houden met vader René.
 

HELLENDOORN – Olieproducent Eurol wordt de nieuwe hoofdsponsor van de Hellendoorn Rally. Het bedrijf heeft haar roots in Nijverdal en hoopt nog dit jaar te kunnen beginnen aan de bouw van een nieuwe fabriek op het XL Businesspark aan de A35 bij Almelo.
Eurol sponsort in de autosport meerdere coureurs waaronder het Riwald Dakar Team, de Achterhoeker Bernhard ten Brinke en Dennis Kuipers, de geboortige Almeloër die als eerste Nederlander WTC-punten op zijn naam schreef. Kuipers schreef de laatste drie edities van de Hellendoorn Rally op zijn naam en won onlangs ook de Zuiderzee Rally met zijn navigator Michiel Poel. Ook dit jaar is Kuipers weer een der favorieten voor de eindzege in de Eurol Hellendoorn Rally  net zoals Bernhard ten Brinke en Peter van Merksteijn jr. Outsider maar zeker iemand om rekening mee te houden is René Kuipers, de vader van Dennis. De in Ambt Delden woonachtige rally-veteraan is altijd goed voor een stunt en baarde ook al eens opzien in het truckklassement van ’s werelds zwaarste rally Dakar. 
De Eurol Hellendoorn Rally wordt gereden op 16 en 17 september. Dit jaar is er ook weer in proef in Almelo op het Bedrijventerrein Twente bij Aadorp.

Archief
Terug naar vorige pagina