Sportberichten


Plaatsing  
 
11-05-2016  

Eurosped TOPvolley trekt 4 nieuwe talenten aan

 

ALMELO – Het Almelose Eurosped TVT weet elk jaar weer te verrassen met het aantrekken van nieuwe volleybaltalenten. Daar is ongetwijfeld het vakmanschap van trainer Jan Berendsen en zijn technisch team mede debet aan. Zij weten speelsters beter te maken en wel met resultaat om elk jaar door te dringen tot de kampioenspool of zoals in februari het winnen van de Nationale Beker. Ook Europees wist Eurosped dit seizoen de eerste speelronde te overleveren.

Eurosped TVT dat onlangs het hoofdsponsorcontract met naamgever Eurosped Transport BV uit Oldenzaal voor een jaar verlengde, heeft zich nu ook verzekerd van de komst van vier nieuwe speelsters naar Almelo waar het de trainingen en wedstrijden in de Twentse topsporthal IISPA afwerkt.

Nieuwkomers voor het seizoen 2017-2017 zijn spelverdeelster Charlotte Haar die overkomt van het Talentteam Papendal/Arnhem, midspeelster Carlijn Koebrugge van het Ootmarsumse Set Up ’65, passer/loper Rinske Hofste die de stap maakt van Rivo Rijssen naar de nationale top en libero Kim de Wild die overkomt van het Limburgse Peelpush.
Bij Eurosped TVT zijn de vertrekkende speelsters Daniëlle Nouwen die haar geluk zoekt bij het Belgische Hermes Oostende, Lea van Rooijen maakt de overstap naar Sliedrecht Sport, Sterre van Doorn gaat naar Alterno Apeldoorn en ook Romee Polman vertrekt uit Almelo.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina