Sportberichten


Plaatsing  
 
29-01-2016  

Willem II – Heracles Almelo eindigt doelpuntloos

 

TILBURG – Heracles Almelo is Feijenoord tot op één puntje genaderd na het doelpuntloze gelijkspel in Tilburg tegen Willem II dat daarmee een puntje uitliep op Fc Twente. De derde wedstrijd in zeven dagen was merkbaar op het veld en vooral Heracles had de wedstrijd tegen Ajax van dinsdag jl. nog in de benen. In de beginfase was Heracles het gevaarlijkst via Bel Hassani (2x) en Navratil die de voorkeer kreeg boven Van Ooijen maar doelman Lamprou gaf geen krimp. Langzamerhand veroverde Willem II een overwicht maar verder dan wat kansen voor Andersen en Falkenburg kwam het voor rust niet en het waren ook geen kansen waarbij doelman Castro handelend moest optreden.

In de tweede helft zakte het spelpeil naar een bedenkelijk niveau. Willem II kreeg ondanks het lichte overwicht geen kansen terwijl Heracles in de omschakeling wel gevaarlijker was. Tot een treffer kwam het niet omdat een schot van Bel Hassani op de lat uiteenspatte.

Clubrecord
Heracles Almelo evenaarde met het gelijkspel het clubrecord uit het seizoen 1964/1965. De Almeloërs staan op 35 punten na 21 wedstrijden en dat is gelijk aan het omgerekende resultaat van toen (winst 3 punten nu en 2 punten toen)

Willem II – Heracles 0-0

Fotoreportage: Harry Broeze


Commentaren:
klik hier

Scheidsrechter: Janssen

Geel: Van der Struijk (geschorst 1 wedstrijd), Ojo, Darri, Fledderus (geschorst 1 wedstrijd), Kawaya

OPSTELLINGEN
Willem II: Lamprou; Van der Struijk, Wuytens, Peters, Achenteh; Ojo, Falkenburg (Van der Velden/60), Haemhouts; Hupperts (De Sa/79), Ogbeche, Andersen (Kawaya/82).
Heracles Almelo: Castro; Droste, Te Wierik, Zomer, Fledderus; Bruns (Van Ooijen/71), Pelupessy, Bel Hassani; Navratil, Weghorst (Gladon/76), Darri (Gosens/84).

Fotoreportage (25 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina