Sportberichten


Plaatsing  
 
29-01-2016  

Tarik Kada moet Oussama Tannane doen vergeten

 

ALMELO – Terwijl Heracles Almelo zich na de zware match tegen Ajax opmaakte voor de wedstrijd van vanavond in Tilburg tegen Willem II, maakt de club bekend dat het een opvolger heeft voor de naar Saint Etienne vertrokken Ousama Tannane. De Heraclieden kwamen rond met Sc Heerenveen en de 19-jarige vleugelaanvaller Tarik Kada die per direct naar Almelo komt met een contract van 3,5 jaar op zak.
Kada startte bij de jeugd van Sv Overbos – Hoofddorp waarna hij overstapte naar het Amsterdamse Zeeburgia en daar door de jeugdopleiding van Sc Heerenveen/FC Emmen werd gescout. De laatste twee seizoenen speelde hij in de beloften van Heerenveen en kwam 4 keer uit in het eerste team. “Tarik is getalenteerd, behendig, snel heeft een goede actie en een goede voorzet”, aldus Heracles-directeur Nico Jan Hoogma die verder niets kwijt wil over de transfersom. Kada wam ook uit voor Oranje onder 17, 18 en 19.

Voor de transfer van Oussama Tannane naar Saint Etiennne hielden de Heraclieden na verluidt circa 1,7 miljoen euro over na aftrek van kosten et cetera.

Archief
Terug naar vorige pagina