Sportberichten


Plaatsing  
 
12-01-2016  

Tannane definitief naar Saint Etienne

 

ALMELO – Niet Galatasaray, Atalanta Bergamo of FC Malaga haalden Oussama Tannane weg bij Heracles Almelo, maar het Franse St. Etienne.
Voorzitter Jan Smit meldde eerst akkoord te zijn met Atalanta, vervolgens een akkoord met Malaga, dat alleen nog toestemming moest hebben van de Spaanse voetbalbond, maar het werd uiteindelijk Saint Etienne.
Met de verkoop van de 21-jarige aanvaller maakt Heracles dus wederom een ‘klapper’ op de transfermarkt zoals eerder met Bas Dost. Vorig jaar investeerde de club flink in de begeleiding van de speler die nog wel eens uit de band kon springen en dat wordt nu beloond. Heracles gunt Tannane de stap maar is natuurlijk ook blij met de transfer die toch een aardige duit in de kas betekend. Hoeveel laat de club niet los, maar als Tannane een nog verdere stap weet te zetten, gaat ook bij Heracles Almelo de kassa weer rinkelen.
‘Enfant terrible’ Oussama Tannane maakte bij Heracles 23 doelpunten in 58 wedstrijden. In de eerste helft van dit seizoen stond de teller op 7 en gaf hij 3 assists.

Archief
Terug naar vorige pagina