Sportberichten


Plaatsing  
 
08-01-2016  

Drie gouden KNVB-spelden bij ASV´57

 

AADORP – Bij de Aadorpse Sportvereniging 1957 was het vrijdagavond groot feest. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie werd de oud- gedienden Gerard Hondebrink, Joop Zomer en Gerard Timmer de gouden KNVB-speld met oorkonde uitgereikt door Bondsambassadeur Joop van der Kolk voor hun vele verdiensten voor het voetbal en ASV’57 in het bijzonder.  Zomer en Timmer werd, net zoals eerder al ex- voorzitter Hondebrink, het erelidmaatschap van ASV’57 toegekend. Alle drie zijn bijna dagelijks nog altijd actief voor de club.

Voorzitter Patrick Vollenbroek reikte verder nog de clubspeld uit aan diverse jubilarissen voor 25-jarig of 40-jarig lidmaatschap. Vollenbroek vertelde dat de club bloeit als nooit te voren en voor het eerst sinds jaren weer doorstroming krijgt vanuit de A-jeugd naar de senioren. Ook is het bestuur actief met het realiseren van ‘walking football’ voor 60-plussers en veteranenvoetbal voor 40-plussers. Daarnaast wil men de structuur binnen de vereniging versterken omdat na het realiseren van een nieuw clubhuis, de club anders met haar financiën moet omgaan dan voorheen. De te realiseren structuur moet de vereniging op een nog hoger organisatorisch plan brengen.
In dat beeld past ook de aankondiging van voorzitter Vollenbroek dat de club het contract met trainer Henry Kuipers met een seizoen heeft verlengd. Kuipers is sinds de start van de lopende competitie, in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal, bij de Aadorpse club actief.

Fotoreportage (8 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina