Sportberichten


Plaatsing  
 
07-01-2016  

Weghorst droomt niet meer van Cardiff

 

ALMELO – Besluiteloosheid bij Cardiff City heeft Heracles-spits Wout Weghorst doen besluiten om voortijdig af te zien aan een overstap naar de op Championship (2de niveau) opererende club uit Wales.

Vorige week kwamen Heracles Almelo en Cardiff overeen dat de spits de overstap zou maken maar het finale antwoord laat op zich wachten. Coach/manager Russell Slade ziet Weghorst graag overkomen maar heeft het niet alleen voor het zeggen. Cardiff zit feitelijk in het zelfde schuitje als ADO Den Haag. Het groene licht moet komen van de schatrijke clubeigenaar uit Maleisië die ook belangen heeft in de voetbalclubs FK Sarajevo, KV Kortrijk en Los Angeles Football Club.

Of Cardiff echt definitief van de baan is? Weghorst liet op het trainingskamp van Heracles in Benahave (Spanje) weten dat de transferperiode nog niet voorbij is en er dus mogelijk ook nog andere opties voorbijkomen. De spits heeft een contract bij Heracles Almelo tot het eind van deze competitie, met een optie voor verlenging van een jaar.

Archief
Terug naar vorige pagina