Sportberichten


Plaatsing  
 
03-01-2016  

Bosz en Krüzen naar Maccabi Tel Aviv?

 

ALMELO – Vitesse-trainer Peter Bosz heeft na de eerste training in het nieuwe jaar aan Omroep Gelderland toegegeven dat hij zaterdag een gesprek heeft gehad Jordi Cruyff, de technisch-directeur van 22-voudig Israelisch kampioen Maccabi Tel Aviv. Over de inhoud van dat gesprek was de in Almelo woonachtige Bosz duidelijk; ‘Ik praat wel met meer clubs. Maar daar zijn geen foto’s van. Dit zijn zaken die op dit moment niemand wat aangaan’.
Het lijkt er dus op dat Bosz mogelijk aanstuurt op een vroegtijdig vertrek bij Vitesse waar Bosz nog tot deze zomer onder contract staat.
Mocht Bosz vroegtijdig vertrekken doemt de vraag op wie hij meeneemt als zijn assistent? Eerder ging Hendrie Krüzen samen met Bosz naar Vitesse en keerde Krüzen na twee seizoenen terug naar Heracles Almelo.

Update 1 04-01-2016
Peter Bosz (52) vertrekt per direct naar Maccabi Tel Aviv. Bosz nam op het vliegveld afscheid van Vitesse dat op weg was naar het trainingskamp in Spanje. Assisitent Rob Maas neem voorlopig de honneurs waar bij Vitesse. De club uit Arnhem ontvangt een schadeloosstelling van Maccabi Tel Aviv. Als motivatie noemt Bosz de ambities van de Israelische club maar ook ontkent hij niet dat geld mede aanleiding is voor het plotselinge vertrek bij de Arnhemmers.

Update 2 05-01-2016

Hendrie Krüzen (51) verlaat per direct Heracles Almelo en volgt Peter Bosz als assistent naar Maccabi Tel Aviv. Het trainersduo werkte eerder succesvol bij Vitesse en Heracles Almelo. Krüzen was al op trainingskamp met Heracles in Benahavis Spanje. Krüzen had bij Heracles Almelo een driejarige overeenkomst en zou de langjarige bindende factor moeten worden in de toekomstvisie van de club. Desondanks laat Heracles hem toch gaan en gunt hem dit buitenlands avontuur.
Bosz en Krüzen vliegen woensdag samen naar Tel Aviv.

Archief
Terug naar vorige pagina