Sportberichten


Plaatsing  
 
11-11-2015  

Eurosped TVT uitgeschakeld in CEV Cup

 

ALMELO – De volleybalsters van Eurosped TVT begonnen woensdagavond aan een bijna onmogelijke klus om de 3-0 uit-nederlaag tegen  het Servische Spartak Subotica weg te poetsen. In de IISPA woonden zo’n 400 toeschouwers de wedstrijd bij die een 2-3 winst in sets opleverde voor de Serven. Daarmee is Eurosped TVT uitgeschakeld om de Europese CEV Cup en rest een doorstart in de Europese Challenge Cup tegen een Finse tegenstander.

Ondanks dat de Eurosped TVT-speelsters Nicole Oude Luttikhuis, Daniëlle Nouwen en Rochelle Wopereis eerder op de dag betrokken waren bij een autobotsing en kampten met lichte nekklachten, waren zij toch inzetbaar.
TVT opende sterk en zette de Servische vrouwen flink onder druk hetgeen een nipte 26-24 setwinst opleverde.
In de tweede set een afgetekende 16-25 setwinst voor de bezoeksters, maar in de derde set leefden de ‘meiden’ van coach Jan Berendsen weer op hetgeen resulteerde in een 25-23 setwinst. In de vierde set ging het lang gelijk op maar in het tweede deel verloor TVT de aansluiting waardoor Spartak Subotica de set met 20-25 op naam kon schrijven. De vijfde set was louter een formaliteit en ging uiteindelijk voor TVT verloren met 13-15.

Archief
Terug naar vorige pagina