Sportberichten


Plaatsing  
 
01-10-2015  

Heracles Almelo bibbert niet tegen Heerenveen

 

ALMELO – NOS Sport gebruikt de aanwezigheid van voormalig topscorer Alves in Heerenveen als aanleiding dat Heracles Almelo nog altijd bibbert van de zeven jaar geleden nederlaag waarin Alves 7 maal scoorde.  De 34-jarige Braziliaan voetbalde de laatste jaren niet meer en poogt ondanks wat extra kilo’s opnieuw in Europa aan de bak te komen. Bij Heerenveen was hij natuurlijk welkom om wat te trainen maar een contract zit er bij lange na nog niet in.
En ondanks de forse nederlaag van toen hoeft Heracles Almelo ook geen bijzondere angst te hebben om vrijdagavond tegen de Friezen te voetballen. De onderlinge 20 wedstrijdresultaten wegen aardig tegen elkaar op. Heracles heeft thuis bovendien een voorsprong in doelpunten van 22 tegen 20 en dat zou zonder die smadelijke nederlaag van 9-0 destijds ook in de uitwedstrijden zelfs positief geweest zijn.
Trainer John Stegeman kan geen beroep doen op de geschorste en geblesseerde Tannane en voor aanvoerder Fledderus (hamstring) komt de wedstrijd waarschijnlijk ook te vroeg. Kortom we gaan vrijdagavond om 20.00 uur voor een spannende match in een vol nieuw stadion tussen de nummer 3 en nummer 12 in de eredivisie.

Archief
Terug naar vorige pagina