Sportberichten


Plaatsing  
 
22-09-2015  

Vrije verkoop beker-kaarten Heracles – Vitesse

 

ALMELO - Aanstaande woensdag (23 september 20.00 uur) strijdt Heracles Almelo tegen Vitesse in de KNVB Beker. Seizoenkaarthouders van Heracles Almelo krijgen gratis toegang tot dit duel en zitten hun vertrouwde plek. Heracles Almelo wil zijn supporters hiermee bedanken voor hun geweldige steun in de eerste thuiswedstrijden van dit seizoen.
De resterende kaarten komen in de vrije verkoop tegen sterk gereduceerde prijzen, omdat Heracles in een ‘volle bak’ een ronde verder wil komen in de strijd om de KNVB beker. De vakken aan de korte zijde (zowel eerste als tweede ring) kosten slechts € 10,00 per kaart. Kaarten voor de lange zijde kosten € 12,50 per stuk. Een Fancard is niet nodig.
Trainer John Stegeman wil aantreden met de sterkst mogelijke formatie. Alleen het meespelen van Tannane is onzeker na de tackle van PSV’er Moreno. Tannane die al vijf doelpunten op zijn naam heeft staan, kamt met een gekneusde knie.
Vitesse heeft weer een talentvol aantal spelers ter beschikking met diverse huurlingen van Chelsea. Kortom ook Vitesse-trainer Peter Bosz zal in zijn woonplaats Almelo aanvallend willen voetballen.
Heracles Almelo – Vitesse staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Bestellen kaarten via: Ticket-shop

Archief
Terug naar vorige pagina