Sportberichten


Plaatsing  
 
28-06-2015  

Noah Voortman wint ponyderby in Almelo

 

ALMELO - Onder toeziend oog van duizenden bezoekers wist Noah Voortman met So What uit Rijssen het prachtig Pro Rider springzadel te winnen. In de zwaarste rubriek van de Ponydagen wisten slechts 7 combinaties rond te komen.

Niet de wallen maar de sloot was de showstopper voor vele ruiters. Een 'echte' sloot is niet meer te vinden in een parcours, veelal wordt gebruik gemaakt van blauwe zeilen met een beetje water. Maar sinds jaar en dag is het derbyparcours in Almelo voorzien van vele natuurlijke hindernissen, een sloot met water en het dubbel aantal hindernissen in het parcours. Het enthousiaste publiek leefde enorm mee en stond op de banken toen Noah Voortman zorgde voor een foutloze rit. Jennifer Jonkers met Keruhl kon een klein vervelend foutje geen barrage afdwingen en moest genoegen nemen met een tweede plaats. Charlize Wielart uit Haarlem had meer tijd nodig dan toegestaan en moest naast een springfout 3 strafpunten accepteren en werd derde in de afsluiter van de ponydagen. Voor de derby wisten 21 deelnemers zich te plaatsen. Van hen behaalden slechts 7 deelnemers de finish.
Van maandag tm zondag a.s. zijn de paardendagen. Op dinsdag al de grote 'kanonnen' in het 1.40 m. nationaal en de ZZ en Z klassen springen. De entree tijdens de Almelose Ruiterdagen is gratis.
Bron: Almelose Ruiterdagen

Uitslag van de ponyderby Trial Jumping Almelo

Alle uitslagen ponydagen

Archief
Terug naar vorige pagina