Sportberichten


Plaatsing  
 
26-05-2015  

Gommans en Wopereis naar Eurosped TVT


Eline Gommans en Rochelle Wopereis naar Eurosped TVT
 

ALMELO – Europsped Top Volleybal Twente in Almelo heeft Eline Gommans en Rochelle Wopereis aangetrokken voor het nieuwe seizoen.

Eline Gommans heeft de laatste 5 jaar voor Peelpush gespeeld als middenaanvalster. “Toen ik benaderd werd door Eurosped-TVT had ik daar meteen een goed gevoel over. De professionele aanpak binnen het team spreekt me erg aan en ik verwacht ook veel van de samenwerking met Jan Berendsen. Natuurlijk is ook het feit dat er Europees gespeeld gaat worden een interessant gegeven. Ik ga er hard tegenaan en hoop met mijn ervaring en intensieve training een basisplek af te dwingen” aldus Eline.

“We hebben met het aantrekken van Eline en Rochelle twee speelsters binnengehaald met veel drive die hebben aangegeven veel energie in hun carrière te willen steken” vertelt trainer/coach Jan Berendsen. “Het zijn speelsters die niet alleen getalenteerd zijn en meer uit hun talent willen halen, maar ook speelsters die het team verrijken met hun vechtlust. Hoewel beide speelsters het afgelopen seizoen geen vaste eerste keuze in hun teams waren, hebben ze dusdanig veel talent dat ze met de juiste training en inzet veel beter kunnen worden en van grote waarde kunnen zijn voor het team.”

Het meest verrast dat ze benaderd werd door Eurosped-TVT was Rochelle Wopereis: “ik heb geen goed seizoen achter de rug bij Flamingo’s in de topdivisie en wanneer je dan benaderd wordt door een topteam uit de eredivisie dan is dat een grote verrassing. Ik was meteen enthousiast na het eerste contact met de club en het enthousiasme werd alleen maar groter bij de volgende gesprekken. De afgelopen jaren heb ik stilgestaan in mijn ontwikkeling. Door het niveau en intensiteit van de trainingen hoop ik de opgelopen achterstand weg te werken. Het wordt hard werken en veel leren, maar ik heb het erg graag voor over om de volgende stap te kunnen zetten in mijn carrière.

Archief
Terug naar vorige pagina