Sportberichten


Plaatsing  
 
16-05-2015  

Heracles compleet tegen Go Ahead Eagles

 

ALMELO – Het wordt een duel om des Keizer’s baard zondagmiddag in het Polmanstadion tussen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles. Een provinciale derby waarbij het voor Go Ahead Eagles vooral gaat om het goede gevoel voor de resterende wedstrijden in de nacompetitie om degradatie te ontlopen.
Bij Heracles is men in ieder geval weer verzekerd van een volgend jaar in de eredivisie na de winst van veertien dagen geleden in Breda op NAC. Bovendien zullen de gedachten wel bij het weekje vakantie op Mallorca zijn dat volgt. Rust is er ook in bestuurlijke zin en dan vooral omdat de club volgend seizoen in het vernieuwde stadion aantreedt op het hoogste niveau. De voorverkoop van seizoenkaarten gaat tenminste goed. Er zijn al ruim 4.000 kaarten aan de man gebracht.
Toch wil trainer John Stegeman niet zomaar de winst ‘weggeven’ aan Go Ahead. Met de sterkst mogelijke opstelling treedt men de Deventenaren tegemoet. Allen Avdic is nog geen zekerheid omdat hij vrijdag niet trainde door ziekte. Veldmate en Csiommer trainden na blessures weer mee en zullen wellicht op de bank beginnen. De wedstrijd begint zondagmiddag om half drie.

Archief
Terug naar vorige pagina