Sportberichten


Plaatsing  
 
10-04-2015  

Supporters bekijken vernieuwbouw Heracles

 

ALMELO – Leden van de supportersverenigingen Hart voor Heracles, BiancoNero en Black White Army kunnen zaterdag vooraf aan de wedstrijd tegen Ajax een kijkje nemen op de omloop en de tweede ring van de vernieuwbouw van het Heraclesstadion.
Vanaf 19.30 uur kunnen alle supporters zich verzamelen aan de binnenzijde van de hoek waar de vernieuwbouw is voorzien van de nieuwe lichtmast (ingang 4/5). Om uiterlijk 20.00 uur moeten de supporters de omloop en tweede ring weer verlaten.
In verband met deze bezichtiging, is het stadion een half uur eerder geopend dan gebruikelijk voor het scannen van de toegangskaarten. Supporters die de omloop en tweede ring willen bezichtigen, moeten eerst hun toegangskaart voor de wedstrijd Heracles Almelo – Ajax scannen. Via de binnenzijde van het stadion kunnen zij richting ingang 4/5 lopen om vervolgens via de tribune bij vak B de omloop te bereiken.
Om alles in goede banen te laten verlopen, is het van belang dat iedereen die de nieuwbouw bezichtigt de instructies opvolgt van de steward en medewerkers van Heracles Almelo!
 

Archief
Terug naar vorige pagina