Sportberichten


Plaatsing  
 
23-01-2015  

Aktie met zoutzakken valt verkeerd bij Heracles

 

ALMELO – Heracles-voorzitter Jan Smit heeft weinig waardering voor een ‘ludieke’ actie van de achterban. De supporters in kwestie plaatsten gisteravond 11 zakken zout voor de hoofdingang van het Polman Stadion met de schriftelijke boodschap; "Heer Stegeman, hier heeft u 11 zakken zout. Stel die maar op vrijdagavond. Die hebben meer inzet dan die omhooggevallen broodvoetballers van zondag. Getekend: Zwaar teleurgestelde supporters."
Heracles Almelo speelt vrijdagavond de Twentse derby in de Grolsch Veste tegen Fc Twente en verloor vorig weekend thuis kansloos met 0-3 van het bezoekende Excelsior. Voorzitter Smit was kort in zijn commentaar tegen de sportredactie van Tc Tubantia. Smit: ,,Dat zijn mooi-weer supporters, die staan niet voor de club als het wat minder gaat. Deze actie betreur ik. Het is verkeerde humor. Erg kinderachtig ook, een verkeerd signaal. Ik kan er helemaal niks mee en wil er eigenlijk helemaal geen aandacht aan geven.”

Heracles moet het vrijdagavond doen zonder de geschorste spits Wout Weghorst en laatste man Jeroen Veldmate (griep). Voor hen treden aan Danny Avdic en Bart Schenkelveld. Trainer Stegeman kan ook geen beroep doen op Joey Pelupessy (hamstring) en de geschorste Dario Vujicevic.
Voor de mogelijk nieuwe aanwinst Brahim Darri komt de derby zeker te vroeg. Heracles onderhandelt met Vitesse over de huur van de 20-jarige aanvaller die nog tot de zomer van 2016 bij de Arnhemmers onder contract staat.

< De ludieke actie, die volgens de ‘wandelgangen’ van Heracles Almelo niet komt uit kringen van een officiële supportsclub, werd het eerst gesignaleerd door de website en Heracles-watcher ‘Happen naar de baas.’

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina