Sportberichten


Plaatsing  
 
07-12-2014  

Eurosped TVT wint ook van VC Alterno

 

ALMELO – Eurosped TVT behaalde haar achtste overwinning in de eredivisie dames. Het volleybalteam van coach Jan Berendsen versloeg in de Almelose topsporthal IISPA de regerend landskampioen VC Alterno met 3 sets tegen 1.

In de eerste set walste Eurosped TVT met 26-16 over de tegenstander heen. De tweede set werd te licht opgevat waardoor Alterno uit kon lopen. Toch werd het op het eind nog spannend, maar de inhaalrace was te weinig (23-25).

Op scherp gezet, ontspon zich in de derde set een kopie van de eerste. Alterno werd opnieuw weggezet met 25-16. Ook in de vierde set toonden de ‘meiden’ van coach Berendsen zich superieur door de set met 25-23 op naam te schrijven. Eurosped TVT stat tweede op de ranglijst achter leider VC Sneek dat vier punten meer heeft met één wedstrijd minder gespeeld.

Het Ootmarsumse Set Up klom op naar de vierde plek op de ranglijst door thuis te winnen met 3-0 van concurrent Sliedrecht. De derde Overijsselse vertegenwoordiger in de eredivisie VC Zwolle verloor de uitwedstrijd tegen PeelPush met 3-1.

Archief
Terug naar vorige pagina