Sportberichten


Plaatsing  
 
05-12-2014  

Nominaties Overijsselse Sportverkiezingen bekend

 

HENGELO - Vanmiddag zijn in het Radio Oost-programma Afslag Oost de nominaties bekend gemaakt voor de Overijsselse Sportverkiezingen 2014. De verkiezing van de beste Overijsselse sportvrouw, sportman en sportploeg van het jaar wordt dit jaar georganiseerd door de dagbladen De Stentor en De Twentsche Courant Tubantia, Boom regionale uitgevers en de regionale omroep RTV Oost.

Van vrijdag 5 december tot en met zaterdag 20 december 2014 kan het publiek een stem uitbrengen via www.rtvoost.nl/sportverkiezing. De nominaties zijn:

Sportvrouw:
Lotte van Beek (Zwolle) – Schaatsen
Anouk Dekker (Wierden) – Voetbal
Jorien ter Mors (Enschede) – Schaatsen

Sportman:
Jeroen Dubbeldam (Weerselo) – Paardensport
Michel Mulder (Zwolle) – Schaatsen
Björn Kuipers (Oldenzaal) - Voetbalscheidsrechter

Sportploeg:
PEC Zwolle (Zwolle) – Voetbal
Sercodak Dalfsen (Dalfsen) – Handbal
Landstede Volleybal (Zwolle) - Volleybal

De winnaars van de Overijsselse Sportverkiezingen 2014 worden bekend gemaakt tijdens een besloten bijeenkomst op zondag 21 december. RTV Oost organiseert die dag in samenwerking met De Twentsche Courant Tubantia, de Stentor en Boom regionale uitgevers in de studio van RTV Oost in Hengelo een feestelijke uitreiking waar vele coryfeeën uit de Overijsselse sportwereld te gast zullen zijn. Naast de prijzen voor de beste sporters worden dan ook de ‘Jaap Stam Award 2014’ (Overijssel-promotie) en de ‘Hennie Kuiper Talententrofee’ uitgereikt. Nieuw is de verkiezing van ‘Overijsselse sportvrijwilliger 2014’, dit jaar op voordracht, volgend jaar een publieksprijs.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina