Sportberichten


Plaatsing  
 
16-11-2014  

Bolk en Bakker vooraan bij dressuur in Almelo

 

In de klasse L2 behaalde Sanne de Jong met Et Voilà een eerste en een tweede plek met scores van 209 en 191 punten. In de eerste proef werd De Jong gevolgd door Lieke Stamsnijder met Dh’s Heldina (190 pnt) en in de eerste proef bleef Lieke Stamsnijder haar concurrente De Jong nipt voor met één punt.
Het Almelose raadslid Gijs Stork werd met Disco Dancer in de tweede proef derde (183 pnt). In de eerste proef bleef de veteraan daar met een zesde plek ver van verwijderd. De Haarlese Jolanda van Rooyen werd in de eerste proef met Tommy derde met een score van 184 punten.

De klasse L1 werd een dubbele overwinning voor Joyce Vegter met Figo. In de eerste proef met een score van 198 punten en in de tweede proef met 204 punten. In de eerste proef werd Omar Mansour met Cigali tweede met een score van 194 punten. Angela Edelenbosch volgde met Hermes Alcatraz op één puntje. In de tweede proef deelden beide de tweede plek.

De klasse B werd een dubbele overwinning voor Sijmen Alberts met Shanti van den Sparrenhorst met scores van 200 punten en 204 punten. In proef 1 volgde Rosanna Eeftink met Evita op een puntje en derde werd Florien Meijer met Zensa’s Citano eveneens op een puntje achter Meijer. In de tweede proef werd Eline Wolbert met Bernard tweede met 200 punten en Jaqueline van der Vegt met Vivaldy derde met een score van 195 punten.

http://www.looleeruiters.nl/
 

Archief
Terug naar vorige pagina