Sportberichten


Plaatsing  
 
13-10-2014  

Jeugd strijdt om titel Oost Nederlands Open Golf

 

De eerste is die voor excellente spelers tot en met handicap 15.0. In de tweede categorie spelen de golfers met handicap 15.1 tot en met 36.0. Des te lager de handicap, des te beter de speler. Het aantrekkelijke aan golf is dat spelers met een verschillende handicap gelijke kansen hebben op winst door het verrekenen van die handicap. Er wordt gespeeld in groepjes van maximaal drie spelers.
Longest drive en neary
Naast de strijd om de titel Overijssels jeugdkampioen maken de spelers ook kans op twee andere prijzen. De zogenaamde longest drive, voor de speler die de bal het meest ver slaat. Of de neary, waarbij die speler wint die de bal het dichtst bij de hole laat neerkomen. Een hole in one op de laatste hole levert de speler €200,- op.

Gratis trickshow Mark Reynolds
Toeschouwers zijn meer dan welkom tijdens de wedstrijd. Bezoekers kunnen de spelers op de verschillende holes volgen. Uiteraard wordt van bezoekers verwacht dat zij daarbij de regels in acht nemen die gelden tijdens een officiële wedstrijd. Om 16.00 uur geeft topgolfer én entertainer Mark Reynolds op het terrein van de golfclub een spectaculaire en interactieve show, waarin hij een groot aantal ongelooflijke golftrucks laat zien.

3e editie ONJO

Het is de 3e editie op rij om het Oost Nederlands Jeugd Open. Het kampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren. De organisatie van het ONJO is in handen van de jeugdcommissie van De Koepel. Meer informatie via de website www.onjogolf.nl of www.golfclubdekoepel.nl

Archief
Terug naar vorige pagina