Sportberichten


Plaatsing  
 
22-08-2014  

Heracles verliest in blessuretijd van Cambuur

 

ALMELO – Tegen 10 Heraclieden greep Sc Cambuur in blessuretijd alle punten, na een wedstrijd waarbij het ook andersom had kunnen uitvallen. Vanaf de start zat Cambuur beter in de wedstrijd en het duurde een kwartier voordat Heracles zich enigszins aan de druk ontworstelde. Trainer Jan de Jonge koos voor de jonge Pelupessy op de plek van routenier Sibum om meer aanvallende impulsen in het team te krijgen, maar Heracles oogde verlamd en klungelde in het begin behoorlijk. De kans die Hemmen op een presenteerblad kreeg, had al in de vijfde minuut gevolgen kunnen hebben en ook Bakker had de Leeuwarders na een kwartier al op voorsprong kunnen zetten. Op wat kansjes na voor Linssen (zijnet) en Fledderes (over) zette Heracles daar voor de rust niet veel tegenover en ook Cambuur kreeg niet meer de kansen zoals in het eerste kwartier.

Na rust probeerde Heracles wel een overwicht te krijgen, maar grote kansen leverde dat niet op. Toen met nog een kwartier te spelen ook nog Tannane met twee keer geel kon vertrekken, leek de wedstrijd gelopen, want ook Cambuur buitte het overwicht in spelers nauwelijks uit. Het ‘vechtvoetbal’ leek in de beginstand te eindigen, totdat in blessuretijd Hemmen alsnog raak kopte uit een corner en Heracles afdroop met de derde nederlaag op rij.
Het resultaat moet Heracles-voorzitter Smit ongetwijfeld aan het denken zetten, dat er nauwelijks nog begrip zal zijn bij de supporters om de grootste talenten, zoals o.a. Linssen nog langer in de etalage te zetten. Voor trainer Jan de Jonge de taak om de druk in de groep weg te nemen, want Excelsior wacht.

Heracles Almelo – Cambuur Leeuwarden
(0-0) 0-1
90+2. Michiel Hemmen 0-1

Fotoreportage: Alexander Kamp

Scheidsrechter: Van Sichem
Geel: Bijker, Aktaou, Fledderus, Droste, Andriuskevicius, El Makrini, Rusnák
Rood: Tannane (67)(2x geel)
Opstellingen:
Heracles Almelo: Telgenkamp, Te Wierik, Schenkeveld, Zomer, Aktaou, Pelupessy, Bel Hassani (Cziommer/46), Fledderus, Tannane, Avdic (Bruns/81), Linssen (Weghorst/88).
SC Cambuur: Nienhuis, Droste (Pereira/53), Reijnen, Bijker, Andriuskevicius, Bakker (Meleg/78), Van de Streek (Barto/64), El Makrini, Rusnák, Hemmen, Ogbeche.

Fotoreportage (39 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina