Sportberichten


Plaatsing  
 
28-07-2014  

Prosoc Voetbalschool start cursussen op De Riet

 

ALMELO - Op zondag 24 augustus 2014 zal door Prosoc Voetbalschool een clinic en gratis training worden gegeven op sportcomplex De Riet. Er zijn door trainer Peter van Meerten twee trainingen gepland en er kunnen 10 deelnemers per training meedoen. De eerste training begint om 09.45 uur en de tweede om 10.45 uur. Schrijf je snel gratis in op info@prosoc.nl want vol=vol. De spelers die zich al hebben opgegeven hebben natuurlijk voorrang.
Prosoc Voetbalschool Almelo vindt het belangrijk dat kinderen in een veilige omgeving, hun talenten kunnen trainen. De spelertjes blijven gewoon lid van hun eigen vereniging en worden in een “uitdagende” omgeving in alle facetten van het voetbal onderwezen. De voetbalschool wil aanvullend zijn op de reguliere trainingen. Maar onderscheidend in kwaliteit !
Niet iedereen is Messi of Ronaldo, maar elke speler kan beter worden binnen zijn/haar mogelijkheden. Daar investeren wij in. In kleine groepjes krijgen de spelers alle aandacht die zij verdienen.

De eerste officiele training zal plaatsvinden op 31 augustus 2014 om 10.00 uur.
De kosten voor 75 minuten training zijn 7,00 euro per speler. Neem je meteen een 10-ritten kaart af betaal je slecht 60 euro.
Voor meer informatie zie de website www.prosoc.nl

Trainingslocatie:
SV DRC 2012
Sportcomplex De Riet, Rietstraat 222a, 7601 XJ Almelo

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina