Sportberichten


Plaatsing  
 
02-04-2014  

Brian van Loo wordt keeperstrainer Heracles (upd)

 

ALMELO – Volgens berichten wordt oud- keeper Brian van Loo (Heracles Almelo en Fc Groningen) in het nieuwe seizoen de nieuwe ‘fulltime’ keeperstrainer van Heracles Almelo. Van loo beëindigde het afgelopen seizoen zijn voetbalcarriëre als reservekeeper in Almelo.
Daarmee lijkt een eind te komen aan de verbintenis met Eddie Pasveer die jarenlang 20 uur per week als keeperstrainer in dienst was bij de Heraclieden. Of het voorgenomen aanstaande vertrek van zijn zoon Remko Pasveer als huidige keeper mede debet is aan dit besluit, vertelt de tipgever niet.

Update: 8-4-2014
Heracles Almelo heeft vandaag het vertrek van Eddie Pasveeer als keeperstrainer bevestigd. Met de aanstelling als fulltime keeperstrainer van Brian van Loo (39) wil de club verder professionaliseren. Heracles gaat er verder vanuit dat de transfervrije Remko Pasveer als doelman vertrekt en kondigde Dennis Telkenkamp aan als eerste keeper.
In Eindhovense kringen gaat het verhaal dat Remko Pasveer (30) in onderhandeling is met manager Marcel Brands van PSV. De Eindhovenaren laten doelman Przemyslaw Tyton vertrekken. Tyton verloor de strijd om de eerste positie van Jeroen Zoet.

Archief
Terug naar vorige pagina