Sportberichten


Plaatsing  
 
16-03-2014  

GV Omhoog presteert op voorronde NK Jazzdans

 

De D t/m 9 jaar kwam als eerste in actie en behaalde met 17,05 punten terecht de eerste plaats. Deze categorie kan zich nog niet plaatsen voor landelijke wedstrijden, maar het was duidelijk dat de Wierdense dametjes echt de beste waren van de regio.
De C t/m 13 jaar behaalde een puntentotaal van 15,00. Hiermee bleven ze o.a. de groep uit Rijssen voor. Ze dansten op het nummer "dance again" en lieten zien dat ze met heel veel pit konden dansen.
De B t/m 16 jaar kwam met een puntentotaal van 21,83 op het hoogste podium terecht. Ondanks het door ziekte uitvallen van één meisje zag de dans er keurig uit en werden groepen uit Burgum en Rijssen op afstand gehouden.
De B t/m 19 jaar had hier in de regio geen tegenstand, maar moest dansen voor de punten. Met een puntentotaal van 20.70 is het afwachten of een plek in de finale erin zit. Dit geldt trouwens voor alle groepen, aangezien er nog 4 voorrondes in het hele land zullen volgen.
De A selectie van 20 jaar en ouder zal op 12 april in Nieuwegein een voorronde dansen.
De groepen, onder leiding van Janien Hagen en Annelies Pijnappel, hopen Omhoog te mogen vertegenwoordigen op 21 juni in Ahoy maar ook zonder dat is de vereniging enorm trots op de prestaties van deze dansmeiden!
 

Archief
Terug naar vorige pagina