Sportberichten


Plaatsing  
 
22-02-2014  

PEC in blessuretijd naast Heracles Almelo

 

ZWOLLE – Heracles Almelo moest ver in blessuretijd PEC Zwolle nog naast zich dulden. Narsingh wist toen alsnog de gelijkmaker achter doelman Pasveer te deponeren nadat kort voor rust het bezoekende Heracles Almelo via een kopbal van Veldmate op voorsprong was gekomen.
PEC begon fel tegen Heracles en verzuimde al kort na de aftrap via Saymak op voorsprong te komen. Het schot van de aanvaller belandde in het zijnet. Heracles wist echter de druk te kantelen en was via Rosheuvel op rechts bij herhaling gevaarlijk. Doelman Boer was bovendien in goede doen op een schot van Linssen en zag tot opluchting een schot van Bel Hassani net over de lat verdwijnen. Toch kwamen de Heraclieden kort voor rust op voorsprong toen de vrijstaande Veldmate de corner van Csiommer inkopte.
Ook na rust was Heracles aanvallend sterker hoewel Pasveer eerst handelend moest optreden bij een afstandsschot van Van de Werff en bij een vrije trap en tot opluchting een kanl van Drost via de lat weer in het veld zag stuiteren. Aan de andere kant had PEC de grootste moeite met de corners van Csiommer en Veldmate was dicht bij een tweede koptreffer maar zag deze tegen de paal belanden.
In de slotfase speelde Zwolle alles of niets en ook doelman Boer trok bij herhaling mee naar voren. Mark Uth had toen de wedstrijd op slot kunnen zetten maar zag zijn inzet van grote afstand net naast het lege Zwolse doel belanden. Pas ver in blessuretijd werd de stand alsnog gelijk toen Narsing over rechts de bal achter doelman Pasveer schoot.

Zwolle - Heracles Almelo 1-1
(0-1)
40. Veldmate 0-1, 90+3. Narsingh 1-1.

Fotoreportage: Harry Broeze
(klik hier)

Commentaar:
Veldmate: ‘Was een goeie hè

Scheidsrechter: Blom.
Gele kaart: Van Hintum, Saymak (Zwolle), Davidson, B. Linssen, Te Wierik, Bel Hassani (Heracles Almelo).

Opstellingen:
PEC Zwolle: Boer, Van Polen, Van der Werff, Broerse, Van Hintum, Klich, Drost, Saymak, Karagounis (65. Narsingh), Fernández (87. Nijland), Mahmudov (38. Benson).
Heracles Almelo: Pasveer, Te Wierik, Schenkeveld, Veldmate, Davidson, Rienstra, Bel Hassani (89. Quansah), Cziommer (76. Bruns), Rosheuvel (72. Tannane), Uth, B. Linssen.

 

Archief
Terug naar vorige pagina