Sportberichten


Plaatsing  
 
14-02-2014  

Heracles Almelo redt het niet tegen PSV

 

EINDHOVEN – Na het laatste fluitsignaal zou je kunnen zeggen dat Heracles Almelo tegen PSV verzuimt heeft een puntje te pakken, gelet op de kansen in vooral de slotfase. Op het slechte veld toonde PSV zich vooral in de eerste helft de betere en nam verdient voorsprong door een doelpunt van Depay wiens schot eerst nog werd geblokt door Pasveer, maar de rebound onberispelijk in het doel schoot.
PSV had kansen op meer maar verzuimde via Locadia en Depay afstand te nemen. Pas na 23 minuten kreeg heracles een eerste kans maar Mark Uth zag zijn kopbal door doelman Zoet over de lat getikt. PSV kreeg daarop drie kansen maar nogmaals Locadia, Willems en Schaars haddeen het vizier niet scherp staan. Tegen de rust kwam Heracles wat beter in zijn spel en het was Veldmate die Linssen in stelling bracht om zijn directe tegenstander uit te kappen om met het rechterbeen doelman Zoet kansloos te laten 1-1-.

Na de thee verzuimde Depay twee keer om de Eindhovenaren opnieuw op voorsprong te zetten waarbij Pasveer nog moeizaam redding bracht op de eerste inzet en de tweede het doel miste. Het was huurling Ruiz die tenslotte wel koppend het doel wist te vinden na een voorzet van Willems. Het was ook de winnende treffer want Heracles dat in de slotfase PSV helemaal terug drong, kreeg via Uth twee kansen op de gelijkmaker maar doelman Zoet nam de heldenrol op zich en wist zijn doel schoon te houden.

PSV – Heracles Almelo 2-1
(1-1)
5.Memphis Depay 1-0, 42.Byan Linssen 1-1, 63.Bryan Ruiz 2-1

Fotoreportage: Harry Broeze ( klik hier)

Gele kaart: Mike te Wierik

Opstellingen:

PSV
: Jeroen Zoet, Santiago Arias, Jeffrey Bruma, Karim Rekik, Jetro Willems, Oscar Hiljemark, Stijn Schaars, Park Ji-Sung (88.Jorrit Hendrix), Bryan Ruiz, Jurgen Locadia (78.Luciano Narsingh) en Memphis Depay (90.Florian Jozefzoon).
Heracles Almelo: Remko Pasveer, Mike te Wierik (84.Berry Powel), Bart Schenkeveld, Jeroen Veldmate, Jason Davidson, Simon Cziommer (73.Thomas Bruns), Ben Rienstra, Iliass Bel Hassani, Mikhail Rosheuvel, Mark Uth en Bryan Linssen (66.Oussama Tannane)

 

Archief
Terug naar vorige pagina