Sportberichten


Plaatsing  
 
16-02-2014  

Winst en verlies Eurosped tegen koploper

 

SLIEDRECHT/ALMELO – De volleybalsters van het Almelose Eurosped TVT zorgden zaterdag voor een daverende verrassing door in Sliedrecht koploper Sliedrecht Sport een 2-3 nederlaag in sets te bezorgen. Vooral Jeanine Stoeten, Antoinette Posthuma en de Amerikaanse Katie Post waren op dreef en dat beloofde veel voor de return een dag later in de IISPA in Almelo.
Dat bleek echter geen gemakkelijke opgave, want Sliedrecht staat niet voor niets boven aan en kwam met flinke revanchegevoelens naar Almelo, vooral ook omdat het eerder deze week werd uitgeschakeld voor de Europa Cup door het Russische Zarechie Odintsovo, een miljoenenploeg met 3 internationals in de gelederen.
In Almelo toonde Sliedrecht zondag opnieuw dat het de koploper is in de nationale competitie en favoriet voor de play offs. Met 11-25, 19-25 en17-25 werden de ‘meiden’ van coach Jan Berendsen afgedroogd in de IISPA. Wel hebben de Almelose volleybalsters zich ook geplaatst voor de play offs, zodat er nog een kans komt om de favoriet voor de titel te verslaan.

Fotoreportage: Jan Bril

Fotoreportage (19 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina