Sportberichten


Plaatsing  
 
10-02-2014  

TwenteSport en de Sochi Special

 

ALMELO – In de perskamer van Heracles Almelo kwamen we rondom de wedstrijd tegen Cambuur sportjournalist Gijs Eijsink tegen. Gijs is oud- chef van Tc Tubantia Sport en na zijn vertrek bij het Wegener-concern begon hij enthousiast aan de sportwebsite TwenteSport.com Samen met collega's Eddy van der Ley en Wim Neeskens maakte hij daar een succes van en alras volgde TwenteSport in gedrukte vorm.

Ter gelegenheid van de Olympische Spelen in Sochi ligt er nu een gratis Olympische Special in de boekhandel met uiteraard een speciale aanbieding voor een abonnement in stijl van de Spelen met 4 entreekaarten voor IJsbaan Twente in Enschede.
In de Olympische Special worden de streekgenoten Mark Tuitert, Jorien ter Mors en Christiaan Bokkering belicht die momenteel in Sochi een gooi doen naar eremetaal. Pakken ze het goud? Of zal het anders verlopen? Daar gaan de interviews over, maar ook verhalen van sporters uit de regio die het niet haalden om uitgezonden te worden en wellicht over vier jaar een herkansing krijgen.

Neem bijvoorbeeld het verhaal van Moniek Kleinsman, de Bentelose ex- schaatsster die nu volop met haar burgercarrière bezig is of de column van cabaretier André Manuel. Mooie verhalen, prachtige beelden en een gratis exemplaar dat je niet mag missen!
Het magazine ligt overal in de regio GRATIS in de boekwinkel en is te downloaden via de Magzine-app of via magzine.nu
 

Archief
Terug naar vorige pagina