Sportberichten


Plaatsing  
 
04-02-2014  

Heracles overklast ADO in Den Haag

 

DEN HAAG – Na de winst tegen Feijenoord had ADO Den Haag zich voorgenomen om ook de punten te pakken tegen Heracles Almelo. Het liep geheel anders. Al na een minuut spelen trof Linssen doel na aangeven van spits Uth. ADO was totaal de kluts kwijt terwijl Heracles lekker aanvallend kon blijven voetballen. ADO werd in de eerste helft een keer gevaarlijk toen Meijers zijn voorzet door iedereen gemist zag worden. Na een half uur dan de 0-2 toen Uth de voorzet van Rosheuvel op fraaie wijze binnenkopte. De harde kern van ADO morde maar zag een kansloos ADO tegen een superieur Heracles.

Ook na de pauze voetbalde Heracles beter, hoewel Alberg de kans op de aansluittreffer miste. Invaller Tannane, voor de geblesseerde Linssen, deed aan de andere kant het zelfde, maar toen uitblinker Uth de voorzet van Bel Hassani wel in het net tikte, was de strijd gelopen en het einde voor trainer Steijn in zicht.

ADO Den Haag - Heracles Almelo 0-3

0-1 Linssen (2), 0-2 Uth (34), 0-3 Uth (57)

Fotoreportage: Harry Broeze (klik hier)

Scheidsrechter: Higler
Geel: Alberg

Opstellingen:
ADO Den Haag: Coutinho, Malone, Zuiverloon, Beugelsdijk, Meijers, Alberg, Holla, Van Haaren (Gouriye/46, Kanon/85), Schet, Kramer, Van Duinen.
Heracles Almelo: Pasveer, Te Wierik, Schenkeveld, Veldmate, Davidson, Cziommer (Bruns/78), Rienstra, Bel Hassani, Rosheuvel, Uth (Amoah/84), Linssen (Tannane/50).

Archief
Terug naar vorige pagina