Sportberichten


Plaatsing  
 
08-02-2014  

Almelose Eurosped TVT op weg naar play-offs


Voor: Florieke Eggermont (1), Sanne Metsemakers (5), Kate Morrell (11), Jiska Kamphuis (4), Katie Post (15).
Achter: Wieneke Eggermont (12), Romy Hietbrink (8), Rianne Nijhof (10), Jeanine Stoeten (9), Lieke Streutker (7), Antoinette Posthuma (3), Daniƫlle Bosch (2) en Daniƫlle Nouwen (6).
 

APELDOORN – De volleybalsters van het Almelose Eurosped TVT hebben in Apeldoorn een goede stap gezet op weg naar de play-offs. Met 0-3 in sets werd gewonnen van Dynamo. Dat ging overigens moeilijker dan de 0-3 doet vermoeden. Dynamo kwam met een fantasie-opstelling en daar hadden de ‘meiden’ van coach Jan Berendsen in de eerste set flink moeite mee. Ook in de tweede set werd nog flink tegenstand geboden maar in de derde set was de setwinst overtuigend. 0-3 (27-25, 22-25, 17-25).

Eurosped TVT staat vierde op de ranglijst en is nagenoeg zeker van een plaats bij de beste zes in de eredivisie, goed voor de play-offs.
De tweede eredivisionist in Twente is daar nog lang niet zeker van. Het Ootmarsumse Set Up staat zevende in de ranglijst en heeft dus zeker nog twee dikke overwinningen nodig tegen o.a. Sneek (3) en Alterno (2).

Eurosped TVT heeft nog 3 wedstrijden te gaan. Op 11 februari uit tegen Irmato VC Weert, op 15 februari uit tegen Sliedrecht Sport en een dag later op zondag 16 februari de return in de IISPA te Almelo. Die wedstrijd begint om 18.00 uur. Dan moet het gaan spoken met volle tribunes, is de wens van de speelsters. De entree is gratis.

Final Four
Ook in de strijd om de nationale beker heeft Eurosped nog volop kansen. Eurosped TVT speelt op 22 februari om 15.00 uur de halve finale in de bekerwedstrijd tegen Peelpush in het Landstede Topsportcentrum in Zwolle. Klik hier voor het programma van de final four en bestel nu kaarten.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina