Sportberichten


Plaatsing  
 
23-12-2013  

BosanTON is toptrainer Wevers definitief kwijt

 

ALMELO – Na het ontslag door het interim-bestuur van topsportturnvereniging BosanTON in Almelo om toptrainer Vincent Wevers de laan uit te sturen, is een hereniging zoals sommigen hoopten, definitief van de baan. Wevers moest het veld ruimen omdat hij zich met teveel zaken bemoeide volgens de bestuurders maar dat doen alle toptrainers in de sportwereld. Hen is het er aan gelegen de beste omstandigheden voor hun talenten te bewerkstelligen. Het was ook de ultieme redenen van BosanTON om juist te verkassen naar de topsporthal IISPA waar speciale turnzalen werden gebouwd om de accommodatie voor het turnen in het Oosten van het land te kunnen huisvesten.

Wevers heeft echter niet gewacht op bemiddeling en koos er voor om geen tijd te verliezen in de aanloop naar de Olympische Spelen waarvoor hij toch een aantal ijzers in het vuur had met o.a. Wyomi Masela en zijn dochters Sanne en Lieke.
De KNGU zag geen belemmering in de top-aspiraties van Wevers en trok hem aan om zich te bemoeien met de begeleiding van Jong Oranje en Oranje. Ook gaat Wevers twee dagen in de week aan de slag in het topsportcentrum NTC in Heerenveen. Het is nog niet bekend of zijn pupillen hem volgen.

Archief
Terug naar vorige pagina