Sportberichten


Plaatsing  
 
23-11-2013  

Heracles kansloos in Ajax Arena

 

AMSTERDAM – Heracles Almelo heeft in de uitwedstrijd tegen Ajax geen vuist kunnen maken en verloor met 3-0. Al in de tweede minuut keken de Heraclieden tegen een achterstand aan toen de voor de geblesseerde De Jong spelende Danny Hoesen wist te scoren op aangeven van een door de defensie slalommende Veltman.
Ajax was de betere in de eerste helft en controleerde de wedstrijd, maar liet kansen liggen en zag vlak voor rust Pasveer de wel op het doel gerichte kopbal van Klaassen onschadelijk maken. Heracles kwam in de eerste helft niet aan uitgespeelde kansen toe en zag alleen een schot van afstand van Rienstra nipt naast gaan.

Direct na de aftrap van de tweede helft kwam Davidson een teentje te kort om de scherpe voorzet van Linssen binnen te tikken. Het was de enige opleving in aanvallende zin, want Ajax dicteerde en controleerde. Pasveer wist enkele keren onheil te voorkomen, maar had geen weerwoord op doelpunten van Fischer en Klaassen (kopbal) 3-0.
Trainer Jan de Jonge was teleurgesteld over het resultaat en noemde zijn team veel te lief.

Ajax – Heracles Almelo 3-0 (1-0)
2.Danny Hoesen 1-0, 56.Viktor Fischer 2-0, 79.Davy Klaassen 3-0

Fotoreportage: Harry Broeze (klik hier)

Commentaren:
Jan de Jonge: Te lief, dat moet er echt uit
Frank de Boer:Niet veel zorgen

Scheidsrechter: Van Boekel
Geel: Bryan Linssen, Thomas Bruns, Ben Rienstra.

Opstellingen:
Ajax: Jasper Cillissen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Niklas Moisander, Nicolai Boilesen (84.Stefano Denswil), Davy Klaassen, Daley Blind (72.Christian Poulsen), Thulani Serero, Lasse Schöne (72.Lesly de Sa), Danny Hoesen en Viktor Fischer.
Heracles Almelo: Remko Pasveer, Bart Schenkeveld, Jens Jurn Streutker, Jeroen Veldmate, Jason Davidson (60.Chistian Dorda), Kwame Quansah, Ben Rienstra, Thomas Bruns (67.Illias Bel Hassani), Mikhail Rosheuvel, Mark Uth (75.Matthew Amoah) en Bryan Linssen.

 

Archief
Terug naar vorige pagina