Sportberichten


Plaatsing  
 
21-11-2013  

Sv DRC moet inhalen tegen Rijssen Vooruit

 

RIJSSEN – Het Almelose Sv DRC 2012 moet in dit competitie loze bekerweekend naar Rijssen om de voor 9 november jl. geprogrammeerde maar afgelaste wedstrijd in de 4e klasse D van het zaterdagvoetbal tegen Rijssen Vooruit in te halen. Een tegenstander die dit seizoen met een bijna compleet nieuwe selectie verrassend sterk begon, na vorig seizoen stijf onderaan te zijn geëindigd.

Dit seizoen gingen de Rijssenaren aardig gelijk op met Sv DRC maar de laatste dompers kwamen hard aan in Rijssen, zodat DRC nu vijf punten los staat. Bij winst kunnen de Almeloërs de tweede plek op de ranglijst gaan delen met Bruchterveld. Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Trainer Ronald Dams mist drie basisspelers en zal dus een strijdplan moeten bedenken om die punten mee te nemen naar De Riet. Het scorend vermogen van de Almeloërs is groot met 29 doelpunten in 9 wedstrijden. Evenveel als koploper SVVN maar de ‘mannen van Dams’ laten ook wel wat vaker verdedigende steekjes vallen.

In de 4e klasse D doet zich het merkwaardige feit voor, dat tot nu toe, het totale aantal uit- en thuisdoelpunten met 136 gelijk staat. Het aantal doelpunten per wedstrijd bedraagt zelfs 4,61 in 59 wedstrijden en dat is hoog te noemen. Het zou dus zaterdag om 14.30 uur wel eens flink kunnen gaan spoken aan de Stokmansveldweg in Rijssen!

Archief
Terug naar vorige pagina