Sportberichten


Plaatsing  
 
19-11-2013  

Eurosped TVT in de IISPA tegen SV Dynamo

 

ALMELO - Zaterdag 23 november a.s. om 19.30 uur spelen de volleybaldames van Eurosped in de IISPA tegen het Apeldoornse Sv Dynamo. Sv Dynamo met o.a. ex- Eurosped volleybalster Annelin Pasveer en Sterre van Doorn in de gelederen, liet vorige week tegen stadgenoot Alterno zien dat het langzaam in vorm komt. Bij Dynamo beginnen de puzzelstukjes dus weer op de juiste plek te vallen, hoewel dat nog niet reikte tot een overwinning op Alterno.
Bij Eurosped wordt na de overwinning op het nationale talenten team door de fysio hard gewerkt om Antoinette Posthuma en de Amerikaanse Katie Post weer honderd procent fit te krijgen. Voor de aan de voet geblesseerde Amerikaanse Kate Morrell komt de wedstrijd wellicht nog te vroeg maar de progressie is daar.
Voor Eurosped wordt het zeker geen ‘walk over’ en de ‘meiden’ van coach Jan Berendsen zullen alles uit de kast moeten halen om ook Sv Dynamo te verslaan. Na de succesvolle strijd tegen het nationale talenten team wacht het publiek dus weer een spannende strijd. Support kan daar best bij gebruikt worden. Met toeters, bellen, ratels en trommels bent u dus weer hartelijk welkom, want de entree is gratis!

Archief
Terug naar vorige pagina