Sportberichten


Plaatsing  
 
07-11-2013  

Hallo Twenterand, beleef Heracles Almelo

 

ALMELO - In de maanden november, december en januari staan de inwoners van de gemeentes Tubbergen en Twenterand centraal voor de actie van eredivisionist Heracles Almelo.

Op verschillende manieren kunnen de voetballiefhebbers uit deze gemeentes kennismaken met Heracles Almelo. De C-jeugd van de plaatselijk voetbalverenigingen kan meedoen aan het voetbaltoernooi in het Polman Stadion (daar worden de clubs voor benaderd) en de 10-12-jarigen kunnen zich inschrijven voor een clinic in het Polman Stadion. Deze clinic wordt op woensdag 11 december om 15.00 uur verzorgd door een trainer en vijf spelers van Heracles Almelo. De groepen 8 van de basisscholen uit deze gemeentes krijgen een uitnodiging voor een gratis rondleiding in het stadion.

Maar uiteraard kunnen de inwoners uit de omliggende gemeentes ook de sfeer proeven bij een thuiswedstrijd. Door de vraag goed te beantwoorden en een gratis FanCard aan te vragen, maken zij kans op gratis kaartjes voor de wedstrijd Heracles Almelo – AZ op zondag 15 december om 14.30 uur. Of misschien wil iemand verslag doen van de wedstrijd tegen FC Utrecht (30 november), AZ (15 december) of Vitesse (21 december) voor een regionaal of lokaal weekblad? Het kan allemaal…!

Kortom, Heracles Almelo nodigt je uit! Kijk op www.heracles.nl/beleef voor meer informatie en om je aan te melden.

Archief
Terug naar vorige pagina