Sportberichten


Plaatsing  
 
05-11-2013  

TGC biedt vrije golfers financieel ruim baan

 

Financieel drempelverlagende contributieaanpassingen ten gunste van de toekomst.
De golfsport wordt steeds meer een spel voor iedereen. Ook de jeugd ontdekt deze sport. Om de aansluiting niet te missen en de club klaar te maken voor de toekomst heeft de Twentsche golfclub (TGC) een aantal maatregelen ingevoerd die drempelverlagend zijn voor aspirant-leden, vrije golfers en andere belangstellenden. Kortom, TGC biedt lidmaatschapsmogelijkheden voor een breder publiek. Met ingang van vandaag kan iedereen lid worden van deze golfclub met prachtige ruime 18 holes baan door betaling van alleen een maandelijkse contributie van 106 euro en dus zonder betaling van entreegeld en/of lening.
Iedereen kan ook eerst beginnen met een proeflidmaatschap tegen zeer sterk gereduceerd tarief. Dit proeflidmaatschap heeft een looptijd van maximaal een jaar. Gedurende dit jaar worden 12 proeflessen en speelrecht aangeboden en indien gewenst is een golfset in bruikleen beschikbaar.

De Twentsche Golfclub
De Twentsche Golfclub biedt sinds 1926 de mogelijkheid om in het Twentsche Landschap te golfen. Een club reeds jaren geworteld in traditie, maar ook met vertrouwen naar de toekomst kijkend. Een club waar jeugd een belangrijke plaats inneemt en waar gasten welkom zijn. Een club waar golfers van ieder niveau en vele golfgroepen samen hun wedstrijden spelen en ook met ruimte voor speciale selectieprogramma’s. Een club met oog voor de natuur in al zijn verscheidenheid. Meer gedetailleerde informatie over de contributie, het proeflidmaatschap en andere faciliteiten bij de Twentsche golfclub vindt u op de TGC site http://www.twentschegolfclub.nl
 

Archief
Terug naar vorige pagina