Sportberichten


Plaatsing  
 
31-10-2013  

CH Albergen naar Erve Maathuis in Geesteren

 

ALBERGEN - Het jaarlijkse hippische festijn van Het Twentse Ros uit Albergen, verhuist met ingang van 2014 naar Erve Maathuis in Geesteren. Het terrein aan de Kemnaweg bij Albergen is niet langer meer beschikbaar.
Het Twentse Ros vond in de terreinen van Erve Maathuis, dat eigendom is van de maatschap Huzink/Haarhuis, een goed alternatief binnen de gemeentegrens van Tubbergen. In het verleden week het Twentse Ros ook al eens uit naar de 2,5 ha grote NOC/NSF goedgekeurde allweather-bodem van het Twents Hippisch Centrum te Almelo vanwege teveel wateroverlast op de terreinen van Kemna.
Ook Erve Maathuis beschikt over een fraaie zandpiste die veel water aan kan. Omdat de terreinen op Erve Maathuis kleiner zijn dan in Albergen, wordt het programma van het Hippisch Festijn Albergen aangepast en over meerdere dagen voor het paasweekend en het weekend zelf verspreidt.
Ook heeft de organisatie weer de toezegging van de KNHS-competities zodat in Geesteren weer een hippisch topevenement rijker is. Het Hippish festijn van het Twentse Ros Wordt gehouden in het derde weekend van april 2014.

Archief
Terug naar vorige pagina