Sportberichten


Plaatsing  
 
18-10-2013  

Eerste thuiswedstrijd Eurosped tegen Peelpush

 

Het team van Peelpush is mooi in balans met twee prima spelverdeelsters en twee libero’s, waarbij de 17 jaar oude Louise Cramer wordt gezien als één van de grootste Nederlandse talenten. Natuurlijk begeerd door het Bondsteam dat op Papendal traint, maar slim genoeg om haar carrière gewoon bij Peelpush voort te zetten. Petri Monsewije en Shannon Gerhardt vormen de zo broodnodige routine in het team.
Het is een sterk team dat niet gemakkelijk opgeeft en heel geduldig kan wachten op een fout van de tegenstander. Ze hebben veel speelsters in het team die voor de punten kunnen zorgen dus het is niet eenvoudig voor een tegenstander om zich op hen in te stellen.
Een eerste thuiswedstrijd in een seizoen brengt altijd een stukje extra spanning met zich mee en onze supporters willen natuurlijk deze kans niet onbenut laten om te zien waartoe wij dit seizoen in staat zijn.
De wedstrijd tegen Alterno in Apeldoorn was geen beste partij van onze kant, waar we het vooral aanvallend lieten afweten. Iedereen is er op gebrand om het beter te doen en alles in het werk te stellen om de punten in Almelo te houden.
Laten we er op deze eerste thuiswedstrijd een knallend feest van maken met twee teams die voor ieder punt willen vechten en een publiek dat zich van zijn beste kant laat horen.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina