Sportberichten


Plaatsing  
 
18-09-2013  

Businessclubs voetballen eigen Tukkerderby

 

Wie de Businessclub van Heracles Almelo tegen de Businessclub van Fc Twente wil zien voetballen voorafgaand aan de Tukkerderby, kan dat doen op het sportcomplex De Riet bij Sv DRC 2012. De Businessclubs komen daar samen in het gerenoveerde clubgebouw De Kauwe en spelen om 15.30 uur. De 'sterren' zijn uiteraard gratis te bewonderen.

Kick van der Vall is de leider van het Businessteam van Fc Twente terwijl oud- Rietvogelsman Hans Bunskoek dat is bij de Almeloërs. Naast zakenlieden die nog een aardig balletje kunnen trappen, zijn er in beide teams meestal ook de nodige oud- voetballers vertegenwoordigd voor zover de agenda dat toestaat.

"Onder de Businessclubs in het betaald voetbal bestaat een cyclus aan wedstrijden en zo gaat men het hele land door", vertelt Bunskoek die jarenlang bij Heracles Almelo actief was als relatiebeheerder bij de commerciële afdeling. Namen en rugnummers kan hij op voorhand niet geven, maar mogelijk komen Boudewijn Palhplatz en Scott Calderwood ook nog in actie. Calderwood kent het sportcomplex op De Riet op zijn duimpje, want hij was er ooit nog eens trainer.
Meestal doen ook de trainers van beide clubs mee, maar omdat beide wedstrijden nu op dezelfde dag samenvallen, is dat waarschijnlijk niet aan de orde.

Archief
Terug naar vorige pagina