07-09-2013

DRC start met winst, ASV en ON verliezen

ALMELO – DKB uit De Krim zette het Almelose DRC op De Riet vanaf het eerste fluitsignaal flink onder druk waarbij soms hachelijke momenten ontstonden voor het doel van doelman Lusink die rond de twintigste minuut onder een hoge voorzet door liep, waardoor DKB met een kopbal een voorsprong nam (0-1).
Daarna kenterde de wedstrijd doordat DRC meer ten aanval trok en DKB onder druk kwam te staan. Dat resulteerde nog voor de rust in een gelijke stand nadat eerder de paal nog redding bracht (1-1).
Na rust voerde DRC met twee spelerswissels de druk op met goede aanvallen terwijl DKB het in lange ballen zocht. Voetballend bleek DRC meer in de mars te hebben waardoor het nog twee keer tot scoren kwam zodat de eerste competitiewedstrijd eindige in een 3-1 overwinning op De Riet.

ASV’67 uit Aadorp moest op bezoek in Daarle. Het thuisspelende Sportclub Daarle won met 2-1.
Stand Oost Zat. 4e klasse D

Oranje Nassau moet het verloren gegane terrein terug winnen maar startte in de 3e klasse D uit tegen het Holtense Blauw Wit met een 1-0 nederlaag.